Image 00
Image 01
Image 02
Image 03
Quars Andorra
“Quars són les botigues d’Andorra especialitzades en articles tecnològics i en complements de moda, de les millors marques del mercat”

Qui som?

Som distribuïdors per Andorra de les marques punteres en electrònica i informàtica com ara: Apple, Acer, Toshiba, HP, LG, Samsung, Canon, Nikon, Olympus,...

Pel que fa a rellotgeria i joieria: Pandora, Guess, Tommy Hilfiger, Seiko, GC, DKNY, Calvin Klein, Diesel, Armani...

I en ulleres de sol: Gucci, Dior, Ray-Ban, Carrera, Armani, Police, Sting , Tous...

edifici_quars

En les nostres botigues especialitzades en articles de luxe, hi trobaràs les marques:

Cartier, Pandora, Gucci, Tag heuer, Hamilton, Rodania, Versace...

Sobre Nosaltres

Les primeres botigues es van obrir a l’Avinguda Carlemany d’Escaldes, a mitjans dels anys 70 sota el nom de “Radio Film” i “Radio Club” i estaven especialitzades en la venda d’articles de fotografia i radio. Avui en dia, sota la marca Quars, es poden trobar vuit botigues repartides entre Andorra la Vella, Escaldes i el Pas de la Casa. Tot i que segueixen la línia de negoci amb la que van començar ja fa més de 30 anys, l’oferta d’avui en dia és molt més àmplia des de l’electrònica i la informàtica, passant per les ulleres de sol, la bijuteria i la rellotgeria de luxe”. La nostra filosofia de negoci, ha estat sempre la d’una empresa familiar que vol oferir els productes de les millors marques als preus més competitius del mercat, sempre amb les màximes garanties de compra per als nostres clients.

Grup Quars